lördag 25 juli 2020

Carolinas & Håkans & Lisas husbilsäventyr 1

Ja, nu börjar vi om med numreringen igen för nu har vi även dottern med oss på husbilssemestern! Henne var vi och hämtade på Tranås järnvägsstation 9.45 i förmiddags, och då hade hon lyckats med konststycket att dels själv komma upp 5.30 på morgonen, dels att (mycket svårare) också få upp sin storebror så han kunde köra henne till tåget. Storebroren körde sedan hem till Vismarlöv där han ska passa både huset och katten som ju annars Lisa passar just nu.

(och jahaja. När han då äntligen kommer hem för att bo hos oss några dagar - så är det när vi inte är hemma.)

Och resten av idag? Tja, det kan väl beskrivas med: läsning i solstol. Ännu mer läsning i solstol. Flyttning av solstol för att få solen i nacken och inte i ögonen för att kunna läsa bättre. Äta lite mackor. Läsa lite till. Gå och köpa glass och sedan läsa lite till. Alla tre gjorde vi det. Det var sol (himla ovanligt på den här resan), det var fin utsikt och det var absolut ingenting annat som borde göras. Och det kändes himla fint att ha en familjemedlem till hos sig.

Sen grillade vi. Sen åt vi. Och sen kom banne mig boken fram igen, åtminstone för mig. Dottern och oäkte maken gick och fiskade nere vid sjön.

Livet just nu: 5 solstolar av 5 möjliga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar