tisdag 12 juni 2012

Stolt mamma till världens duktigaste tjej!

Har precis kommit hem från Svedala kulturskolas solistkonsert i Svedala kyrka där Lisa spelade Bourrée (Händel) på fiol med ackompanjemang av pianist.

Min dotter är bäst!! Säkert och tonstarkt spelade hon igenom hela stycket utan problem. Min lilla tjej i prickig klänning och prickiga tajts! Jag är så stolt och hon är så duktig.

Och ännu, ännu roligare blev det efter konserten var slut och stipendier delades ut - då fick Lisa ett stipendium för att hon är så duktig på att spela och är så flitig på att öva och alltid, alltid är med på lektioner, ensemblespel och konserter. Sånt får en 11-årig tjej att flyga en meter över luften hela vägen hem av ren lycka - och förhoppningsvis fortsätta spela fiol tills hon blir gammal och grå.

Tyvärr hade vi inga laddade batterier till videokameran så Iphonen fick göra tjänst som filmkamera. Det är den inte så duktig på men den gjorde sitt bästa i alla fall. Här är Youtube-klippet:Älskade barn!

3 kommentarer:

 1. åh... vad kan göra en mamma mer stolt... underbart...
  jag var med på dotterns andra gradering i aikido häromdagen och efter alla omöjliga och möjliga grepp och kullerbyttor framåt och bakåt, stående och slängande, så satt hon där och tog emot sitt diplom och graderingsband... STOLT STOLT STOLT mamma hade hon då... Det är härligt att få vara stolt. Grattis till er fantastiska dag i dag... intet öga torrt :-D /Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det härligt att vara stolt! Tårar i ögonen och lycka!

   Radera