onsdag 6 juni 2012

6 juni

Att 6 juni är nationaldag och röd dag och ledig dag är en alldeles fantastisk uppfinning! Särskilt om den inträffar en onsdag eller så. En ledig dag utan något som måste göras, sovmorgon, ingen orientering, inga kalas, ingenting! Jag är utsövd, har läst nästan en hel bok, har varit med Erik på Entré så han fick köpa en gosedjurs-Cthullu (och vet man inte vad det är så får man läsa H.P.Lovecraft eller spela lite rollspel eller så) och har dessutom hunnit stryka igenom det där eländiga berget med stryktvätt som hade hunnit samlas sedan jag strök sist (måste ha varit 1852 eller så). Det tog ett par timmar (Håkan som putsade fönstren på nedervåningen var färdig långt innan mig). Nu lovar jag dyrt och heligt att inte samla ihop så mycket till nästa gång. Varje gång det är något som ska strykas så ska jag göra det direkt så blir det aldrig så många kläder och går fort. Jag lovar det här varje gång jag strukit igenom ett berg. Men nu är det säkert.

Fast när jag står och stryker så lyssnar jag på musik och så tänker jag så bra. Idag var det en alldeles förträffligt bra spellista. Spot-On Radio-appen är kul och så gör den nu dessutom en spellista till Spotify på det den spelar upp. Idag "gjorde jag en station" baserad på Kent - och det blev alltså en fantastisk spellista av det. Här är den om du vill lyssna:
SpotOn Radio: Kent
Ja, och som sagt så tänkte jag så bra när jag strök och lyssnade. Och så tog jag ett beslut. Ett stort och viktigt ett. Men jag vågar inte berätta än vad det var jag bestämde - fast om några dagar ska jag berätta(och nej, jag ska inte säga upp mig från jobbet eller så).

2 kommentarer:

  1. Nu har det gått några dagar, så vad bestämde du? Nyfiken (M)

    SvaraRadera
  2. Att anmäla mig till Stockholm Marathon 2013...

    SvaraRadera