söndag 17 juni 2012

London! Nu är vi på g!

Idag har vi bokat både flyg och boende i London under höstlovsveckan, och det känns så skönt att liksom ha spikat det hela. Det är inte ofta vi reser någonstans men man kan undra varför för det här var ju inte särskilt besvärligt eller dyrt att fixa, trots allt. Vi har hyrt ett helt hus! i östra London, 8 nätter för totalt 5300 och det tycker jag verkligen är helt OK. Och har man ett hus till sitt förfogande så går det ju att laga mat hemma på kvällarna så man inte behöver äta alla måltider på restaurang. Det finns till och med tvättmaskin. Och "gamla fina små saker med en historia" som ägarinnan till huset samlar på - det är tydligen hennes hobby. Vi kanske inte kommer att gå utanför huset alls för det är så mysigt?

Vi hyrde via Airbnb.com, en förmedling på nätet där man kan hyra vanliga människors privatbostäder. Himla bra sajt, faktiskt, jag blev sugen på att åka till massor av andra platser bara för att man inte blir totalt luspank bara på att bo.

Redan för någon vecka sedan köpte vi musikalbiljetter - till Lisas totala lycka ska vi gå och se Phantom of the Opera. Hon kan varenda ton, vartenda ord i den.

Nu kan det gott bli höst, tycker jag. Eller nej, förresten, vi måste spara ihop en hel del pengar till som vi kan slösa bort på kul saker när vi är i London.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar