torsdag 15 februari 2018

Onsdagsperks

Alla hjärtans dag bjöd på en hel del kärlek och hjärtan, faktiskt! Jag hade själv inte tänkt ut något särskilt åt någon annan (jag är den där sorten som glömmer födelsedagar och sånt om det inte handlar om mina egna barns) - men det hade andra gjort.

För det första hade Sandåkerskolan love-bombats med rosa och röda hjärtan som satt ungefär överallt. Här är skolans entré:


De sitter fortfarande kvar, de där hjärtanen, och känns som små glada rop i vabbruaridagens grå kyla.

Och så fick alla i skolans personal med sig varsin bukett tulpaner hem, utdelade av elevrådet. Jag fick rosa. En enkel liten bukett, men fint att få!

Väl hemma var hela vardagsrummet fyllt av rosendoft. Inte från äkta rosor, men från badbomberna från Lush som Lisa varit och köpt till mig. Oäkte maken hade sponsrat med finansieringen, Lisa stod för själva inköpet, och nu har jag tre badbomber med namn som Love Boat och annat kul att förgylla min helg och någon vardagskväll med.

Men det bästa? Jo, på onsdagens idrottslektion hade Lisas klass fått lära sig enkel, klassisk rygg- och nackmassage. All heder och all världens guldstjärnor till den idrottsläraren, ju!! För gissa vem som fick både nack- och ryggmassage på kvällen? Yours truly. Och precis när det behövdes som bäst, i en trött bibliotekarierygg som stått vid sin dator hela dagen. Det är kärlek, det.

(för den som undrar: ja, sonen och oäkte maken är fortfarande sängliggande i influensa och feber. Det är blöh för hela slanten. Jag och Lisa är fortfarande friska. Men vi tolkar varje liten antydan till huvudvärk och/eller nästäppa som ingången till Hades ungefär.)

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna för att ni klarar er! Med tanke på mängden sjuka här på jobbet tolkar jag också minsta halsonda som början till slutet...

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag känner stor fara för att bli en utvecklad hypokondriker av det här...

    SvaraRadera