måndag 22 maj 2017

Eeeh... tack? Den blir till stor hjälp??

Jag frågade Erik om en önskelista, eftersom det ju är så att min rare lille gosse ska till att fylla arton på onsdag. Visst hade jag en tanke om vad vi skulle skaffa till honom, men ville få en eller annan idé om något ytterligare. Men vid närmare eftertanke undrar jag lite varför jag ens kom på tanken - hans önskelistor har de senaste gångerna tenderat att... dra iväg lite?

Detta är vad lelle pöjken önskar sig:

Översättning finns längre ner för den som inte kan läsa lelle rare gossens handstil... jag kan hålla med om att uppfostran möjligen fallerat något där.
(för övrigt är det alltid lika kul att komma till ICA Maxi för veckohandling och upptäcka vad sonen har tillfogat inköpslistan som Nödvändiga Grejer Att Skaffa. Kommer inte ihåg något exakt exempel just nu, men typ "lösning på mellanösternkonflikten" hade inte omöjligt kunnat stå med.

Att ha barn är fantastiskt, vanskligt, spännande och fullt av kärlek - man vet inte vilka personer de ska växa upp till. Men vad och vem den här unge mannen än kommer att bli så kommer han alltid att kunna förgylla sitt liv med fantasi. Och humor.


(Mer läsligt alltså:
 • Call of Cthulu prylar (item list?)
 • Intressanta T-shirts (fråga Lisa vad t ex Key and Peele är)
 • Fuck it, Ps4 med Uncharted 4
 • Aktiverade mandlar (eller rostade)
 • Bra lösmustasch(er)
 • Ett stridsfartyg man kan ha i badet
 • Bil?
 • Frothy Milky coffee with three sugars, dusted with just the finest whisper of cinnamon)

2 kommentarer:

 1. Pojken är ju ett GENI!

  Jag kräver att det här blir en följetong. Eller är det redan en? Måste söka igenom hela etiketten "Om att ha barn" nu. Återigen: GENI!!!

  SvaraRadera
 2. Alltså, helt klart oberoende och neutralt och hur opartiskt som helst säger den ömma modern: Ja, ett lysande geni! Värld, vänta bara, he'll soon be set loose on you!"
  (han ska bara lära sig att ta på sig byxorna åt rätt håll först)
  Jo, detta är lite av en sequel. Bästa grejen var när ungen önskade sig "en liten bit av Polen" i julklapp.. och FICK DET. Kolla här:
  http://carolinalever.blogspot.se/2014/12/en-liten-bit-av-polen.html

  SvaraRadera