lördag 12 maj 2012

Vi grillar. Dom regnar.

Om någon undrar varför det är blåsigt och regnigt idag så är det därför att vi grillar. Det känns som att så fort vi börjar snegla åt att plocka fram grillen ur garaget, köper kött som blir gott att marinera och känner det vattnas i munnen - ja så fort vi gör det så hoppar de elaka regngudarna upp ur sina hålor och skriker Regn! Regn! Landin-Grubbs ska grilla! Ös på!

Vi är inte flexibla. Alltså kan vi inte tänka oss att grilla en vanlig sketen tisdag när det faktiskt är fint väder. Vi vill grilla när vi är lediga och kan dricka vin till maten. Alltså företrädesvis på lördagar. Om det inte är semester förstås, men gissa vad de elaka regngudarna skriker då? Regn! Regn! Nu har Landin och Grubb semester! Ös på!

Nåja. Nu har vi grillat färdigt. Magen är full med grillspett och tzatziki och vin. Lördagkvällen ligger framför oss och livet är rätt skönt. Och det är fint väder igen. (Vi har ju slutat grilla. Regngudarna har dragit sig tillbaka till sina hålor och sitter och glor på dåliga underhållningsprogram på TV i stället)

2 kommentarer:

  1. Nu är du orättvis mot regngudarna, tycker jag. På valborgsmässoafton satt de i sina hålor och lät oss grilla och t o m sitta ute och äta den goda maten. Och idag när Mats och jag tävlade i golf lät de oss spela hela rundan utan regn, det började ösregna först när vi klev av på 18:de. Så jag är så tacksam så! Maman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men du fattar väl: det är som de har respekt för er. NI var här, alltså kunde vi grilla. NI var ute och spelade golf, och alltså rusade de ner till Vismarlöv för att regna loss över Håkan som stod och försökte täcka över våra grillspett.

      Radera