lördag 23 januari 2016

En helt annan vinterdag...

Idag bjuder jag på några bilder från för några år sen. Det var en strålande vinterdag, och familjen L-G gjorde något så väldigt ovanligt för familjen L-G som att åka till Folkets Park i Malmö för att åka skridskor.

Jag tror det här bör ha varit 2006, så Lisa skulle fylla fem och Erik sju. Jag hade i så fall precis börjat på bibliotekarieutbildningen i Lund, Lisa gick på dagis i mullegruppen på Väderlekens förskola och har ännu inte tappat en endaste av alla sina sedermera femtioåtta mjölktänder (ja, den här tjejen har mer än dubbelt så många mjölktänder som alla andra men det är en annan historia), Erik gick förskoleklass på Klågerupskolan med Birgitta Delring som fröken. Håkan jobbade på TetraPak och var den av oss föräldrar som ställde upp och åkte skridskor med barnen, medan jag som vanligt Vägrade Skridskor men gärna stod bredvid och hällde i mig varm choklad i stora mängder. Älskar varm choklad i termos!







4 kommentarer:

 1. Åh, så nostalgisk jag blir, gullepluttar små (M)

  SvaraRadera
 2. Vi har halkat runt på Trollsjön ganska många gånger med skor nu och jag är rädd att vi lovat Alma ett par skridskor till nästa vinter ��

  SvaraRadera
 3. Det blir nog fint! Har ni egna skridskor? Eller är ni en sådan som jag? (som verkligen, verkligen vägrar att ta skridskor på mig sedan jag inträtt i vuxen ålder)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog ett par som jag kunde ha i 20-årsålder, men tveksamt om de går på mina post-gravid-fötter. Emil har inga. Det får han skaffa!

   Radera