torsdag 25 juni 2015

Bingo i återhämtning

Just nu levs det bara på i det Carolinska livet. En galet intensiv period är över - maj och juni slår december med hästlängder vad gäller stress och måsten och inbokade aktiviteter. Det är mycket av det som är fantastiska grejer: konserter, avslutningsmiddagar, naturupplevelser (för samtidigt som det är mycket som händer i livet är maj och juni så vackra att det gör ont och måste njutas av också). Men det händer på en gång...

Nu har alltså alltihop stannat av. Lugna dagar, lugna kvällar, lugn. Och jag läser. Och tänker. Och tittar på blommor. Och snart, snart (en dryg vecka kvar) är det dags för semester!

Här får  ni en fantastisk grej jag hittade hos en annan bloggare: ett återhämtningsbingo! Det är Folkhälsan i Finland som har satt ihop det. Läs förresten här på deras sida kloka tankar om återhämtning. De pratar inte om yoga och kvalitetstid - nä, de pratar om att lukta på nyklippt gräs och prova nya glassorter! Skriv ut det här bingot, sätt det på kylskåpet och försök kryssa så många rutor som möjligt. Det ska jag!


2 kommentarer:

  1. Oh, vilken fantastiskt bra idé! Den lånar jag! :)
    //Ika

    SvaraRadera
  2. Jamen vad bra! Det tror jag många behöver göra.

    SvaraRadera