tisdag 30 juni 2015

6 saker jag funderar på en tisdagslunch

- Varför underlakanen jag köper nuförtiden inte alls är lika bra som de som fanns "förr". De är tunna, och skrynklar ihop sig till ett dragspel i mitten av sängen. (ja, även dra-på-lakanen) Var hittar jag bra lakan om jag ska köpa nya?

- Tre dagar kvar på jobbet innan semestern, eller överhuvudtaget faktiskt. I augusti börjar jag på ett nytt jobb! Känns konstigt att lämna - men kul att börja nytt! Men de här tre dagarna? Jag går runt och klappar lite på böckerna i hyllorna. Hejdå! Vem ska prata om er nu, tro?

- Att Erik ligger hemma och har feber och ont i halsen. Så synd om, och så synnerligen otajmat - han har tre veckors sommarjobb på Klågerupskolans fritidshem som han gillar. Att just då bli sjuk är inte kul.

- Fluglarverna i soptunnan. Nej, jag kan inte sluta. De är där. Jag hatar dem. De gör mitt liv osäkert.

- Om jag ska lyfta ut en stol i trädgården och sätta mig att läsa i solen hela eftermiddagen. (jo, för jag tänkte ta kompledigt efter lunch)

- Och på vilken dag vi ska ta och köra till Emporia och testa den där nya glassbaren som heter något med "amerikanskt" och "mycket". I morgon eftermiddag, tror jag. Eller om vi då tar och kör till Svedalabadet? Eller bägge?


2 kommentarer:

  1. Låter ju som relevanta tisdagstankar. Hoppas du hinner njuta av finvädret de utlovat i veckan.

    SvaraRadera