torsdag 9 januari 2014

Galna pennsjukan

Det här är en bild jag tog häromveckan när Lisa och jag var på något köpcentrum. Det är i en bokhandel. Lisa har ordentligt gått iväg till hyllorna där det finns sådant hon ska köpa (en plastmapp med olika fickor för noter). Men jag - jag fastnade här:


Ett enormt behov av pennor uppstår hos mig när jag ser en sån här hylla. Jag vill ha!! Jag BEHÖVER!! Vi har mängder av pennor hemma, och det mesta skriver jag faktiskt på datorn nuförtiden - men det spelar ingen roll. Det är som att komma in i en godisaffär.

Någon mer som lider av galna pennsjukan?

(om jag köpte någon? jo...två kulspetspennor i glada färger. Som jag BEHÖVDE.)

4 kommentarer:

 1. När jag såg bilden tänkte jag... Carolina hon älskar lösgodis! Det ser ut som en lösgodis-hylla... hahaha.. .sen skriver du.. det ser ut som en godisaffär...
  kul...
  jag håller med.
  ett par vi umgås väldigt mycket med har en jättestor pappershandel på medborgarplatsen med ett BERG av pennor...
  JAg är pennofil, om man nu kan vara det, särskilt svindyra blyertspennor (stiftpennor ska det vara, av shaker-modell... finns inget bättre) tycker jag om. Njuter av riktiga pennor. Vägrar kalender i mobilen, utan använder kalender i pappersvariant och aldrig någonsin skulle det skrivas i den med något annat än dessa suddbara shaker-stiftpennor... mmmmm....
  Det är väl härligt att man kan tycka något så enkelt som pennor vara en fröjd?

  Åsa

  SvaraRadera
 2. Jag har också papperskalender, och skriver med härliga blyertspennor som går att sudda! Ett av de få ställen jag faktiskt använder pennor nuförtiden.

  SvaraRadera
 3. Diskuterade det häred pennor med en väninna i helhetsbild bestämt hävdar att man bara behöver fyra pennor.ben blå, en svart, en bläck och en blyerts... Resten kunde man kasta. Fascinerande... Att man kan leva så!?

  SvaraRadera
 4. Så minimalistiskt...
  Fast då undrar jag - vad händer när någon av pennorna försvinner? För det gör de ju. Eller tar slut. Man måste ha många, många pennor i reserv, faktiskt.

  SvaraRadera