måndag 16 september 2019

Listiga Lisa

Min dotter är listig, hon.

Hennes klass ska förstås som alla andra ha ett lastbilsflak att stå och skråla från när de sjunger om studentens lyckliga dar i juni nästa år. Lastbilsflaket ska förutom de skrålande studenterna också innehålla extrem-dunka-musik så som sådana flak plägar. Flak + musik kostar ett antal tusenlappar, och dessa ska de nu tillsammans bekosta genom att sälja kakor och Newbody-kläder.

Listiga Lisa har nu lagt upp en webbshopsida hos Kakservice där hon inleder alla i frestelse: "Köp gärna kakor i min shop, pengarna går till min och min klass student." Hon har redan tvi......eh, övertalat grannarna att köpa kakor. Och givetvis, givetvis är vi föräldrar mer än välkomna att köpa ett antal kakburkar från denna webbshopsida.

Jorå. Vi har köpt kakor därifrån förr, från andra barn och ungdomar, med andra behjärtansvärda insamlingsmål. De är galet goda. (kakorna, inte barnen eller insamlingsmålen) Särskilt "Mammas chokladbollar" som är mycket godare än något just den här mamman någonsin kommer att kunna prestera. SåKLART att vi kommer att köpa alldeles för många lådor nu när vår dotter kommer med mjuka rösten?

Så nu är vi helt plötsligt med och sponsrar det där flaket och den där musiken. Det märkliga är att de där chokladbollarna kommer att ätas upp av hela familjen. Så Lisa sponsrar i princip sin del av flaket... genom att äta chokladbollar.

Sa ju att hon är listig.

Vi hade sådana här i rabatten när Lisa var liten. Hon kallade dem då för "listiga lisor" och de har aldrig hetat något annat i vår familj sedan dess...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar