måndag 30 juli 2012

Nä. Inte den här gången heller.

Jag vet inte vad det är med mej och det här med att köpa kläder. Det funkar inte. Kläder är till för att köpas och bäras av andra, tydligen. Kläder sitter snyggt på andra men på mig sitter de konstigt. De sitter tajt på fel ställen. De är för raka. De är för utvidgade. De har fel färg. BHn syns igenom. De är för dyra. De är för fula. Gaaah!

Läskigt...
Jag gjorde ett allvarligt försök idag igen att köpa något att ersätta mina eländiga piketröjor och söndertvättade hood-tröjor. Jag var ensam på Nova Lund. Jag har gått ner 5 kg. Jag har pengar kvar på lönen efter att räkningarna betalats. Det är sommarrea. Guldläge alltså. Jag samlade ihop en ganska försvarlig hög med kläder för att prova. Gick in i provhytten. Och den tröjan satt åt på fel sätt. Den där blusen var för strikt. Den här tröjan passade inte mig. Den där klänningen var rena katastrofen. Och så vidare och så vidare...och så tog jag alla kläder och hängde snyggt tillbaka dem där jag hade tagit dem. Sen gick jag och köpte te i stället. Det är jag duktig på. Jag köpte många te-sorter och var lite nöjd ändå. Och så ansiktskräm från Clinique. Och lite grejer från Apoteket. Så - jag kan shoppa. Det är bara det att jag inte kan shoppa kläder.

Om det inte handlar om att shoppa träningskläder. Då är jag extremt duktig. Då sitter de åt på rätt sätt. Då är de sköna. Då köper jag - fast de är löjligt dyra. Team Sportia har ett gigantiskt tält de säljer grejer i på O-ringen. Där köpte jag skor, tights, fleece....massor. Sportkläder är min grej. Fast tyvärr kan jag inte gå och jobba iförd samma kläder som jag tar mina joggingturer i. Synd.

Vad jag behöver är nog en Personal Shopper for Clothes. Om det finns såna.

2 kommentarer:

 1. Det lustiga är att det finns Personal Shopper på just det köpcenter du befann dig...
  www.novalund.se/W/do/centre/personal-shopper
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. !!!
   Det var det värsta! Jag trodde verkligen såna där bara fanns på Rodeo Drive och sånt, och för de rikaste som har till yrke att shoppa, liksom. Jag kanske konsulterar dem när jag blir desperat nog...

   Radera