fredag 31 mars 2017

Teslor

Ja, jag vet att jag borde börja med något storstilat inlägg när jag har varit borta från bloggen så lääääänge att den nästan torkade ihop, men jag börjar i den lilla änden:

Nämligen med ettor. Barn som går i ettan, alltså. De är fina. Jag har precis haft ett tjugotal ettor här i biblioteket, och bokpratat för dem där de satt samlade och stilla på mattor på golvet. Igår hade jag deras klasskompisar som också satt stilla och ivrigt viftade med händerna för att få berätta för mig vad deras hund hette och sånt där.

Nå - de här ettorna är inte indelade i klass 1A och 1B utan de är lite blandade och indelade i två grupper i stället. Grupperna har de fått döpa själva. Igår hade jag Blå diamanterna här. Idag kom Teslorna. Och det första jag gjorde när jag hade dem framför mig där på golvet var att fråga varför de hade valt att kalla sig själva för Teslor. Var det efter de där teslorna som finns i Nalle Puh-böckerna? frågade jag, eller är det efter bilen? (och trodde nog att de skulle svara "Nalle Puh").

Alla ettor ba:

- BILEN!!

Åh.

Ni hör - de är bara att älska. Eller hur?3 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Jag har aldrig slutat hoppas.
  Och själv har jag nu bloggat på thistooshallpasslove.blogspot.no i två månader nu. Välkommen dit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Och jag följer faktiskt din blogg varje dag nästan sedan du började den, och gillar! Jag är bara så himla usel på att gå in och kommentera :)

   Radera