tisdag 4 oktober 2016

I januari. Eller möjligen december.

Det är inte klokt, men det har redan gått nästan tre år sedan vi började privatleasa vår lilla blå VW Polo. I december ska den lämnas tillbaka (och vi kommer att ha kört 4500 mil med den). Attans, vad tiden går...!

Nu var då frågan ifall vi skulle fortsätta på samma sätt, och med samma biltyp? Jo, privatleasa fortsätter vi med ett tag till, för det funkar bra. Men varför hålla sig till samma bilmärke? När vi kan testa andra??

I helgen testade vi lite olika, men när vi satte oss i den här blev det kärlek vid första ögonkastet (och provkörningen):

BMW 118i

Jepp. För första gången i våra liv ska vi köra runt i BMW. Och ja, i den där orange färgen! Och ja, det ska bli SÅ VANSINNIGT ROLIGT!!! Bilsäljaren pratade om leverans i januari, kaaaanske i december. Hur ska vi nu kunna stå ut med att vänta så länge? Jag vill köra i den där NU. Idag.


2 kommentarer:

  1. Vi har ett år kvar på vår lilla röda Audi A3. Mycket bra form av bilägande. Sen får vi se vad det blir för märke nästa gång, för att vi även fortsättningsvis behöver två bilar är tyvärr ofrånkomligt. (Den stora "riktiga" bilen är vår egen så den hoppas jag går många år till.)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så gör vi också (måste också ha två bilar eftersom vi bor på landet) - vi har en stor, "riktig" som är egen. Och så en mindre som vi leasar. Just A3 var en av de vi valde mellan nu. Kanske blir nästa gång :)

      Radera