torsdag 15 oktober 2015

Passa på att se detta!

Studera det här fotot, och njut av bilden:


Eh, vadå? Har Carolina gått över till att bli matbloggare? Eller sällat sig till skaran som dränker facebook och instagram med middagsfoton på sina lyxiga och goda anrättningar ("för VI har havskräftor en vanlig torsdag, pilutta er" liksom) så att alla vi andra fiskpinnemänniskor hela tiden får plocka fram skämskudden?

Nej. Det du ska studera är det där glaslocket som ligger på vår nyinköpta traktörpanna. Se vad... helt det är.

Två gånger de senaste femton (eller så) åren har vi fått/skaffat ny traktörpanna. Bägge gångerna med ett tillhörande glaslock. Men under minst fjorton av dessa år har vi ändå levt med att täcka de där traktörpannorna med ett illapassande grytlock. Jo, för att jag ganska omgående har lyckats tappa bägge de där glaslocken i golvet. Tunga glaslock som tappas i golv går i tre triljoner bitar kan jag tala om.

Nu köpte jag en ny traktörpanna för ett par veckor sedan, eftersom den gamla hade tagit slut. (jodå, sådana kan ta slut. Om de är belagda med teflon på insidan, och det där teflonet inte har legat kvar på ganska länge, och allt som steks blir bränt) En traktörpanna MED glaslock. Igen. Somliga lär sig aldrig. Och nu är det liksom som att vi alla håller andan när den där traktörpannan hanteras och locket lyfts, läggs, diskas eller torkas av. Trillar? Trillar inte?

Så njut av synen av en Landinsk traktörpanna MED glaslock. Du kan möjligen passa på att lägga in ett vad på hur länge detta locks livslängd kan tänkas bli. En vecka till? En månad? Till JUL? (höga odds på den)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar