torsdag 25 oktober 2012

Nu räknar barnen timmarna...

Det drar ihop sig. Det är dags för vår Londonresa! På lördag åker vi och nästa söndag kommer vi hem. Jag är lite pirrig - dels är jag inte särskilt resvan, dels ska vi ha barnen med och då känns det som att jag själv måste vara så lugn och trygg fast jag kanske inte är det.

Vi ska bo i ett HUS vi har hyrt! Fatta vad skönt! Inget trångt hotellrum. Vi har ett kök att laga mat i så att vi inte behöver gå ut och äta mer än vad vi vill. (Ett par middagar ute är helt underbart, men en hel vecka kan bli jobbigt. Speciellt när man har sina barn med sig som petar i den mesta maten som serveras) Vi har tvättmaskin! Här kan du se huset vi ska bo i.

Och oj, vad vi ska se och göra mycket. Det är tur att vi ska vara där en hel vecka så vi kan sprida ut alla måstena över hela veckan. Vi får väl se vad vi orkar med att allt vi har skrivit ner på vill-se-och-göra-i-London-listan som vi har på kylskåpet. Där finns allt från att gå på Hamley's till att dricka riktig afternoon tea på något hotell eller på någon restaurang, från Towern till Big Ben till National Gallery och British Museum. Ja, allt som finns i en guidebok egentligen. Var det en vecka eller ett år vi skulle vara där?

Taxi är bokad till 07.15 lördag morgon. Ska försöka slå världsrekord i liten packning för fyra personer så att vi får plats med mycket i väskorna hem. (upprepar igen för den som inte är läskunnig: vi har tillgång till tvättmaskin. Fatta lyxen.) Joggingskorna ska faktiskt med! Det blir nog en upplevelse att springa i London. Hoppas jag inte springer vilse.

Och bloggen ska definitivt med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar