söndag 15 november 2015

Ett naket upplevande av en bilverkstad

Idag stod jag spritt språngande naken inne på Bengts i Örkelljunga... Ganska exakt här:


Och nej. Jag har inte blivit helt från vettet.

Normalt är alltså Bengts i Örkelljunga ett husbilscentrum av modellen gigantoriktigtväldigtstort, där det går att köpa nya husbilar, begagnade husbilar, nya och gamla husvagnar, serva sin husbil eller laga diverse grejer som möjligen gått sönder på sin husbil. Det går till och med att campa utanför Bengts i Örkelljunga, ifall man har vägarna förbi just Örkelljunga och känner för att övernatta där.

Men just idag? Då var det så att det anordnades orienteringstävling utanför Örkelljunga, och när vi hade sprungit färdigt fick vi vandra en liten bit för att komma till duscharna. Dessa hade fiffigt arrangerats inne i tvätthallen på bilverkstadsdelen hos Bengts, och omklädningsrum hade vi alltså på golven i verkstadshallarna. Husbilar och verktyg var undanställda för dagen, så här fanns alltså bara svettiga och trötta orienterare som fick lyxen av att byta om och duscha inomhus.

Vad allt får man inte vara med om som orienterare?
(och nej, vi lät högtryckstvätten vara, och nöjde oss med duscharna som tävlingsarrangörerna hade ställt fram)

(och orienteringen då? Jodå, tackar som frågar. Den gick långsamt, fast utan större katastrofer. Du kan se min karta med gps-rutt här.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar