måndag 31 augusti 2015

Klädhandlandet som är av ondo

När jag nu ändå är inne på det här med att köpa kläder, och skryter om hur jag faktiskt handlade en hel del i den gångna helgen, så kan jag ta upp värsta överkursen i ämnet klädhandling: att köpa behå. Jag borde verkligen köpa några nya behåar. Typ igår. Eller förra månaden. Eller året. Jag AVSKYR att köpa ny behå. Alla storlekar är fel. Ljuset är fel. Varenda behå är läskigt obekväm. Eller ful. Och SKULLE jag mot förmodan hitta någon som sitter bra och är snygg, så kan man väl ge sig den på att den kostar en halv månadslön, och då är jag för snål för att köpa den.

Så när jag hittade den här serien på nätet (här snodde jag den) så jublade jag över varenda bild i den. Precis så här är det. Varenda gång!

6 kommentarer:

 1. Ja herregud, två barn senare är det väl inte en enda bh i min garderob som sitter som den ska. Men jsg låtsas som ingenting och hoppas på bättre tider

  SvaraRadera
 2. Jag med. Och så sliter jag av behåeländet så fort jag kommer hem från jobbet. På jobbet står jag ut. Hemma? Icke!

  SvaraRadera
 3. Varför?? Jag slutade att använda vanliga bh:ar för flera år sedan!! Nu köper jag liknande sport-bh fast med vaddering och ibland med bygel. Så bekvämt!

  SvaraRadera
 4. Faktiskt är det nästan bara sportbehåar jag använder nu förtiden, men det spelar ingen roll. Hemma känns ingen behå bekväm - gillar inte trycket eller att det är varmt eller vad det nu är. Men var köper du dina liknande sport-bh? Vill testa.

  SvaraRadera
 5. Engelbrecktsboden i Malmö. Prova! De är faktiskt väldigt bekväma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tips! Det ska jag faktiskt göra!

   Radera