tisdag 15 mars 2016

Kort rapport om hur den här bloggaren tar mindre plats

Rubriken skulle ju kunna anspela på hur lite plats i bloggosfären jag tar upp numera med den här bloggen... jo, ja, jag vet. Jag är periodare. Just nu är det en period i mitt liv där det känns som att "äsch, tss, inte är väl det där värt att skriva om?" Sen kan det hända hur världs- eller livsomstörtande händelser som helst, typ Erik kör bil, bygatan har torkat upp eller annat - skrivlusten för vardagsliv kommer liksom inte. Jag tar det med ro - den återvänder.

Men vad jag menar med mindre plats är mer bokstavligen - det här är en rapport om mitt viktväktande. Jag skröt ju i början av december hur det nu skulle bli mindre ostbågar och mindre midja i det Carolinska livet eftersom jag hade ledsnat på de där kilona?

Hur har det gått?

Jodå! Idag när jag var och vägde mig så fick jag ett diplom eftersom jag nu har gått ner 10 kg.

10 kg! Hallå - fatta hur mycket lättare det går att springa i skogen nu??! Hur mycket skönare byxorna sitter? Hur inte ont i hälen jag har längre? Tjoho!


6 kommentarer:

 1. Riktigt bra jobbat! Skönt när kroppen mår bra - det är ju det viktigaste. Vet att det inte är lätt. Jobbar lite på samma grej. Hade passerat -10, men tyvärr har senaste tidens stillasittande gjort att vågen vänt upp igen. Men jag ska snart på det igen!

  SvaraRadera
 2. Ja, heja dig! Och ja, det är så skönt när kroppen mår bra. Mer energi får jag också!

  SvaraRadera
 3. Erik kör bil ???? Lögn och Västpropaganda! Han är typ 8 år gammal :O

  SvaraRadera
 4. Jag veeeeet!! Men någon tog den där 8-eller-så-åringen och förvandlade honom över en natt till en lång drasut på 1,85, med mörk röst, små skäggfjun och en mer överlägsen attityd...

  SvaraRadera
 5. 10 kg är 20 smörpaket som lämnat. tänk vad jobbigt allting blir när man går runt och kånkar på 20 smörpaket!!!
  Bra jobbat. duktig du är! Åsa

  SvaraRadera
 6. Tack! Ja, lyfter man de där 10 kg typ som mjölkpaket eller smörpaket känns det obegripligt tungt. Inte konstigt att det går lättare att springa!

  SvaraRadera