söndag 10 juni 2012

Stockholm Marathon 2013

Nu har jag gjort det! Anmält mig till Stockholm Marathon 2013!

(Håkans spontana kommentar: "Du är inte klok i huvudet.")

Och nu har jag ett år och världens press på mig:

1. Nu har jag berättat för alla jag känner att jag har anmält mig - nu är det point of no return, nu måste jag genomföra det, helt enkelt.
2. Jag KAN helt enkelt inte släpa runt på 10 kg's övervikt om jag ska springa en mara och genomföra träningen som krävs för det. Väck, alltså.
3. Jag FÅR inte vältra mig i ostbågar varje kväll.
4. Jag är redan hyfsat vältränad - men nu måste det bli mer. Mer regelbundenhet, mer tanke bakom, längre, bättre...
5. Jag måste göra upp ett träningsschema - och följa det.
6. Scary, scary, scary....men vad jag kommer att vara stolt när jag står där med darrande ben på mållinjen 1 juni om ett år!

Pepp mottages tacksamt.

Finns det förresten något som heter 45-årskris??

10 kommentarer:

 1. Heja, heja, heja! Det kommer gå bra. Kunde min far (han började träna när han var 50) trots kraftig övervikt, så kommer du klara det galant.

  SvaraRadera
 2. Pepp, pepp, pepp i alla former! Maman

  SvaraRadera
 3. Jag är böjd att gå på Håkans linje, men detta erbjuder ju samtidigt mig (och alla andra) en möjlighet att vara plågsamt störig och ständigt fråga hur det går med träningen. Ut och kuta nu!!!;-)

  SvaraRadera
 4. Oj Carolina det var oväntat men hur kul som helst, tyvärr är jag för feg för att gå på det annars kunde vi kanske haft ytterligare en jämn kamp 
  Jag håller på dig, ska kanske boka o heja på dig.
  Lycka till, jag ska peppa dig så gott jag kan
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gunilla! Följer du med och springer halv-Lidingö-loppet i höst, då? det som är 1,5 mil. Håkan och jag tänker anmäla oss till det - en slags bit-på-vägen-piska för mig.

   Radera
  2. När är det och hur aka ni åka o bo? Lite sugen är man ju 

   Radera
  3. Det är den 29 sept. Vi har inte riktigt planerat hur vi åker eller bor än men skulle tro vi kör bil i alla fall. Har vi tur kanske vi kan hyra TetraPaks lägenhet över helgen och då blir det mycket roligare!
   Kolla info här:
   http://www.lidingoloppet.se/sv/Vara-lopp/Lidingoloppet15/
   Pratar mer när vi ses!

   Radera
 5. Coolt! Men nej, du är inte klok någonstans...;) Du kan väl inte ha blivit inspirerad av årets lopp??? Kram syster yster

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är mycket klok. Ibland. Och jo, jag blev lite inspirerad - jag menar kan alla de där genomföra en mara i halv snöstorm så måtte väl jag kunna göra det om ett år när det absolut kommer att vara mycket finare väder.

   Radera
  2. ok, du har en poäng! Jag hejar på dig!

   Radera